Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

Procedura completa pe care trebuie s-o urmati atunci cand faceti angajari! Etape obligatorii si greseli frecvente!

Informatii esentiale in lucrarea "Procedura completa la angajre. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri HR"

REDUCERE 45%

Pret special: 89 de lei + TVA,
REDUS de la 163 lei + TVAOferta valabila 48 de ore

Stimate angajator,

In Romania, relatiile de munca intre angajator si angajati sunt reglementate de nu mai putin de 72 de acte normative, in frunte, desigur,cu Codul muncii (Legea nr. 53/2003).

Aceste acte normative au in vedere fiecare aspect care poate interveni in relatiile de munca, de la alegerea raportului juridic intre parti (tipul contractului de munca) pana la reguli privind accesul in perimetrul angajatorului sau protectia salariatelor gravide.

Trebuie sa cunoasteti aceste aspecte si sa le gestionati corect!
Legislatia in vigoare prevede nu mai putin de 143 de contraventii, cu amenzi care variaza intre 300 si 100.000 de lei!

Iata de ce v-am pregatit o lucrare de exceptie – Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR – care sintetizeaza eficient fiecare informatie relevanta atunci cand faceti angajari. 

Iata cateva subiecte abordate in lucrare:
 • Contingentul de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca
 • Contributia pentru persoane cu handicap neincadrate
 • Avizul de angajare sau detasare
 • Incadrarea in munca a lucratorilor au pair
 • Angajarea cetatenilor ucraineni
 • Exceptarea de la plata impozitului si a contributiilor sociale obligatorii a sumei de 200 lei/luna
 • Salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata
 • Salariul de baza in construtii, agricultura si industria alimentara
 • Plafonul maxim al veniturilor pentru care se aplica facilitatile specifice constructiilor, industriei alimentare si agricultura
 • Procedura de solutionare a cererilor sau a reclamatiilor individuale ale salariatilor in contextul modificarii Codului muncii cu privire la consultantul extern vs expert in legislatia muncii
 • Cazurile in care este obligatorie desemnarea unui responsabil cu protectia datelor
 • Cand nu este necesara desemnarea unui responsabil cu protectia datelor
 • Cine poate indeplini functia de responsabil cu protectia datelor
 • Care sunt sarcinile responsabilului cu protectia datelor
Acest produs constituie in fapt o adevarata lista de control care nu va lasa sa pierdeti din vedere niciun element important si a carui omitere va poate crea necazuri mari in cazul unui control ITM.

 

Probleme sensibile legate de
angajare, intalnite in practica!


Stiati ca…

1) …un contract individual de munca nu poate cuprinde orice clauze? Si asta chiar daca atat dvs. cat si angajatul sunteti de acord cu ele? Stipularea in contractul individual de munca a unor clauze contrare dispozitiilor din Codul muncii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 la 5.000 de lei.

2) ...este interzisa modificarea fara acordul salariatului a atributiilor trecute in fisa postului, pe parcursul executarii contractului individual de munca? Daca salariatul este de acord, modificarea trebuie redactata si anexata CIM sub forma unui act aditional.

3) …nicio sanctiune nu mai poate fi dispusa (cu exceptia avertismentului scris) fara efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile?

4) …in Regulamentul intern nu puteti prevedea alte sanctiuni decat cele prevazute in Codul muncii?

5) …cercetarea prealabila a unei abateri disciplinare va cuprinde, obligatoriu, si audierea celui invinuit?

6) …daca au trecut 6 luni de la savarsirea unei abateri disciplinare si dvs. nu ati emis inca decizia de sanctionare, salariatul nu mai poate fi pedepsit pentru abaterea respectiva?

7) …refuzul unui salariat de a urma o modalitate de formare profesionala pusa la dispozitie de dvs. nu constituie abatere disciplinara? Daca pentru dvs. oferirea de programe de pregatire profesionala este o obligatie, pentru salariati accesul la aceste programe este doar un drept.

8) …examenul medical, obligatoriu la angajare, nu poate cuprinde si teste de graviditate? De altfel, nici macar nu aveti voie sa o intrebati, la interviul de angajare, pe o candidata daca este gravida sau daca intentioneaza sa aiba copii.

9) …daca o persoana va solicita angajarea si dvs. doriti sa cereti informatii despre ea de la fostii sai angajatori, trebuie sa ii aduceti acest lucru la cunostinta persoanei respective?

10) …un salariat poate fi incadrat numai pe o functie sau un post din Clasificarea Ocupatiilor din Romania? Nerespectarea acestei obligatii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei (art. 113 lit. b) si 114 lit. a) din Legea nr. 76/2002).

11) …salariatele gravide incepand cu luna a V-a de sarcina si cele care alapteaza NU pot fi trimise in deplasare, adica la o alta locatie in vederea indeplinirii unor sarcini de serviciu?

12) ...obligatiile lucratorului din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca trebuie mentionate nu numai in fisa individuala de instructaj, ci si in fisa postului, chiar daca postul respectiv nu ridica mari probleme?

13) … incepand cu versiunea 6.0.7 s-a introdus, in Revisal, un nou tip de contract: Contract de munca temporara cu clauza de telemunca?

14) ... in privinta fondului pentru persoane cu handicap neincadrate trebuie sa luati in calcul salariul de baza minim brut pe tara?

15) ... in perioada 1 ianuarie – 1 septembrie 2021 pentru incadrarea in munca a persoanelor in varsta de peste 50 de ani sau a celor cu varsta cuprinsa intre 16 si 29 ani primiti pentru 12 luni, pentru fiecare persoana angajata, 2.500 lei?

Aflati zeci de asemenea prevederi legislative mai putin cunoscute din lucrarea „Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR”.

 Clientii apreciaza acest produs!

Un produs foarte util. Ne-am lovit recent de o problema – inregistrarea in ReviSal a contractului unui cetatean strain fara CNP. Am urmat pasii indicati in lucrare si totul a fost OK.

Dana Badea

Director HR, Bucuresti


Afli foarte multe prin simpla rasfoire a acestui raport special. Iti sar imediat in ochi sfaturi scrise cu bold, scurte, la obiect si foarte relevante.

Marcel Vasiliu

Manager HR, Ploiesti


Am gasit aici, foarte bine sintetizate, regulile de protectie sociala in conformitate cu OUG 96/2003, cu obligatii si interdictii pentru angajator. Foarte bun materialul.

Carmen Pop-Lucescu

Intreprinzator, Constanta

Intreaga procedura la angajare este
acum la dispozitia dvs.! Pas cu pas!


Lucrarea „Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR” va ofera intr-o forma unitara toata informatia necesara in cazul in care vreti sa angajati pe cineva.

Acest produs constituie in fapt o adevarata lista de control care nu va lasa sa pierdeti din vedere niciun element important si a carui omitere va poate crea necazuri mari in cazul unui control ITM.

Produsul va ofera imaginea unitara si completa a ceea ce aveti de facut.

Profitati ACUM de pretul special de numai: 89 lei + TVA,
REDUS de la 163 de lei + TVA!

Din cuprinsul lucrarii „Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR”:

  1. Reglementare 
  2. Recrutarea si selectia personalului
  3. Alegerea raportului juridic
  4. Alegerea modalitatii de angajare
  5. Obligatii si proceduri privind posturile vacante
  6. Conditii pentru angajarea somerilor
  7. Conditii pentru angajarea absolventilor
  8. Conditii pentru aprofundarea cunostintelor teoretice, imbunatatirea abilitatilor practice si/sau dobandirea de noi abilitati sau competente

  9. Conditii pentru angajarea strainilor
  10. Conditii pentru obtinerea avizului de angajare
  11. Angajarea cetatenilor UE pe teritoriul Romaniei
  12. Angajarea persoanelor cu handicap
  13. Angajarea ucrainenilor
  14. Dosarul personal al salariatului (actele necesare la angajare)
  15. Registrul general de evidenta a salariatilor

  16. Stabilirea unor reguli interne
  17. Utilizarea semnaturii electronice

Subcapitolul „Reguli privind protectia, igiena si securitatea in munca” a fost completat cu Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca revizuite pentru protectia salariatilor impotriva riscurilor legate de expunerea  la coronavirusul SARS-CoV-2.

Retineti!
Nu exista nicio alta lucrare pe piata din Romania care sa trateze problematica angajarii de o maniera atat de clara, de eficienta si de cuprinzatoare ca acest caiet de lucru. Produsul va ofera dvs., ca angajator, raspunsurile pe care le doriti, cu pasi clari de urmat la fiecare sarcina pe care o aveti de rezolvat.

Produsul pe scurt:

Titlu: „Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR”
Continut: toate aspectele care trebuie rezolvate in mod obligatoriu la angajarea de personal, prezentate pas cu pas
Format: tiparit, format A4
Pret: 89 lei + 5% TVA
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos
Livrare: prin curier, la domiciliul/sediul dvs.

Beneficiati de o perioada de GARANTIE de 30 de zile in care puteti consulta lucrarea fara niciun risc. Daca aveti cea mai mica nemultumire ne-o puteti returna in ambalajul original, urmand sa primiti inapoi integral suma achitata.

„Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR” este produsul care va ofera toate raspunsurile dorite si va atrage atentia, cu profesionalism, asupra subtilitatilor acestui domeniu. Clic chiar acum pentru a obtine aceasta lucrare!

Profitati ACUM de pretul special de 89 lei + TVA, REDUS de la 163 de lei + TVA! Oferta este valabila 48 de ore

IMPORTANT!
Produsul este disponibil si online, unde il puteti vizualiza oricand dupa ce il achitati!

Rentrop & Straton pune la dispozitia clientilor platforma www.rsonline.ro, unde veti regasi toate produsele achizitionate de la noi.
Tot ce trebuie sa faceti este sa achitati produsul si...il puteti consulta si online imediat!


Cu stima,

 

Maria Ungureanu
Coordonator oferta
Divizia Legislatia Muncii
Grupul romano-german de informatii specializate 


M.B.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna februarie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori si manageri HR au fost interesate si de:

Caiet de lucru pentru angajator - procedura completa la angajare

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.